• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis PDF Print E-mail

Greek English

ProlepsisΤο Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στον χώρο της ιατρικής έρευνας, της προαγωγής υγείας, της περιβαλλοντολογικής και εργασιακής ιατρικής από το 1991.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας περιλαμβάνει μια διεπιστήμονική ομάδα εργαζομένων που προέρχονται από τους χώρους της υγείας, της δημόσιας υγείας, της στατιστικής, των οικονομικών και της κοινωνιολογίας. Παράλληλα, έχουμε αναπτύξει δίκτυα συνεργασίας με αντίστοιχους οργανισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και στις ΗΠΑ.

Η ενθάρρυνση της ατομικής δημιουργικότητας, η καινοτομία και η προσέγγιση κάθε προβλήματος από πολλές και διαφορετικές οπτικές αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας μας. Με βασική μας πεποίθηση ότι η υγεία είναι θεμελιώδες, αδιαπραγμάτευτο αγαθό και ταυτόχρονα αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου, φιλοδοξούμε να παίξουμε ηγετικό ρόλο στον χώρο της Δημόσιας Υγείας:

  • προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στους τομείς της κλινικής ιατρικής έρευνας, της διαχείρισης και στατιστικής ανάλυσης ιατρικών δεδομένων, της οργάνωσης εφαρμοσμένων προγραμμάτων πρόληψης και αγωγής υγείας
  • παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων στον χώρο εργασίας και την εκτίμηση περιβαλλοντικών κινδύνων
  • προάγοντας τη μεθοδολογία της έρευνας στον χώρο της θεραπευτικής και της προληπτικής ιατρικής
  • προωθώντας την εκπαίδευση σε θέματα δημόσιας υγείας και ιατρικής έρευνας
  • ενθαρρύνοντας διεπιστημονικές και διακρατικές συνεργασίες και δημιουργώντας δίκτυα επαφών και συνεργασίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Πάνια Καρνάκη
Φραγκοκκλησίας 7, 15125, Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: +30 210 6255700, Fax: +30 210 6106810
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
http://www.prolepsis.gr/

 

Sponsors

EU flag

The euFAQT project has received funding from the European Union / DG Health and Consumer Protection. The European Commission and the Executive Agency are not responsible for any use that may be made of the information contained on this website.

KEELPNO

The project was kindly supported by KEELPNO.

 

Prolepsis